OM UNICON

OM UNICON

  • Betong og mer enn betong

Unicon AS er Norges ledende betongleverandør med 26 faste fabrikker rundt om i landet, fra Steinkjer i nord til Mandal i sør. Virksomheten er organisert i tre regioner, med til sammen 9 distrikter, i tillegg til en mobilavdeling. Alle distriktene har solid kompetanse på betong, og har egne teknologer som bistår på byggeplass. Hvert enkelt distrikt og fabrikk håndterer bestillinger og salg, og gir gode råd og veiledning om betong som byggemateriale.

Nye tider krever nye produkter og løsninger. Ikke minst stilles det i dag høye krav til energiforbruk, miljøvennlighet, godt inneklima og minimalt med vedlikehold. Betong har klare fordeler og gode forutsetninger for å møte disse kravene, og Unicon har ansatte med høy kompetanse som sørger for å ligge i front av utviklingen.

Unicon vet at det å levere betongen til rett tid og med rett kvalitet er avgjørende viktig for ethvert byggeprosjekt, og dette har gjennomgående høyt fokus i hele organisasjonen. Serviceinnstilte ansatte med høy kompetanse kombinert med avanserte IT-systemer gjør at Unicon lykkes svært godt med å gjøre kundene fornøyd.

4g7e7145_245