PERSONVERN- OG COOKIEPOLITIKK

Erklæring om personvern og informasjonskapsler

Vi tar personopplysningene dine på alvor. Vi behandler personopplysninger og har laget denne personvernerklæringen for å forklare hvordan vi behandler dataene dine.
Aalborg Portland er datakontrollør av informasjonen vi samler inn om deg, og vi sørger for at personopplysningene dine behandles i samsvar med gjeldende lovgivning.
Hvis du vil kontakte oss om vår behandling av personopplysninger, kan du gjøre det på privacy@cementirholding.it

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger omfatter alle typer informasjon som på noen måte er relatert til deg.
Hvis du er en kunde, leverandør eller forretningspartner, samler vi inn diverse generell informasjon om deg, som kontakt- og betalingsopplysninger.
Når du bruker nettstedet vårt, samler vi inn og behandler diverse informasjon. Dette kan for eksempel være når du åpner innhold, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, deltar i spørreundersøkelser, registrerer deg som bruker eller abonnement, bruker tjenestene våre eller kjøper noe på nettstedet vårt.

Vi samler vanligvis inn og behandler følgende typer informasjon: En unik ID og tekniske data om datamaskinen, nettbrettet eller mobiltelefonen din, IP-nummeret ditt, den geografiske posisjonen din og sidene du klikker på (interesser). I den grad du gir uttrykkelig samtykke og oppgir informasjon på nettstedet, behandler vi også: Navn, bedriftsnavn, adresse, e-post og fritekstmerknader. Når du for eksempel registrerer deg for nyhetsbrevet vårt eller bruker kontaktskjemaet.

Personvern ved rekruttering

Når vi mottar jobbsøknaden din og vedlegg til den, vil den relevante lederen og HR-medarbeideren lese den for å kunne svare og vurdere innholdet i forhold til en spesifikk jobb.
Jobbsøknaden og vedleggene vil deles internt med de relevante personene i rekrutteringsprosessen, og vil ikke utleveres til noen utenfor Aalborg Portland.
Jobbsøknaden og vedleggene lagres til den riktige kandidaten er identifisert og rekrutteringsprosessen avsluttet. Deretter slettes søknaden og vedleggene.
Når vi mottar uoppfordrede jobbsøknader, lagrer vi søknaden og vedleggene i maksimalt seks måneder, hvorpå de slettes.
Hvis søknaden og vedleggene lagres i mer enn seks måneder, innhenter vi eget samtykke til dette fra jobbkandidaten.

Sikkerhet

Vi har implementert nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre utilsiktet eller ulovlig sletting, publisering, tap, svekkelse eller uautorisert utlevering, misbruk eller annen ulovlig behandling av dataene dine. Vi vil lagre personopplysningene dine på datamaskiner med begrenset tilgang i lokaler under tilsyn, og sikkerhetstiltakene våre vil overvåkes regelmessig for å vurdere om brukeropplysningene våre håndteres riktig og med respekt for dine rettigheter som bruker. Vi kan ikke garantere 100 % sikkerhet for alle dataoverføringer på Internett. Dette betyr at det kan være risiko for at uautoriserte får tilgang til data, når dataene sendes og lagres elektronisk. Du gir oss derfor personopplysningene dine for egen risiko.

Personopplysninger om kunder samles inn til følgende formål:

Personopplysninger om leverandører og forretningspartnere samles inn til følgende formål:

Data samlet inn via informasjonskapsler brukes for at nettstedet skal fungere riktig. Informasjonskapsler brukes primært til å måle trafikk på nettstedet ved bruk av Google Analytics, men også til å analysere bruken av nettstedet og hjelpe oss med å regelmessig forbedre funksjonaliteten og innholdet.

Dataminimering

Vi samler inn, behandler og lagrer personopplysninger bare der det er nødvendig for å oppnå målene våre. Under visse omstendigheter kan vi være lovpålagt å samle inn visse typer data om forretningsvirksomheten vår. Typen og omfanget av personopplysninger vi behandler kan også bestemmes av krav for å oppfylle en kontrakt eller andre forpliktelser.

Oppdaterte data

Siden tjenesten vår avhenger av at dataene dine er riktige og oppdatert, ber vi deg informere oss om relevante endringer av dataene dine. Du kan bruke kontaktopplysningene ovenfor til å informere oss om endringer; vi sørger da for å oppdatere personopplysningene dine. Hvis vi oppdager at dataene dine er unøyaktige, oppdaterer vi dataene dine og informerer deg.

Periode for lagring av personopplysninger

Dataene lagres så lenge som tillatt under gjeldende lov, og vi sletter dataene når de ikke lenger kreves. Perioden avhenger av dataenes art og årsaken til at de lagres. Det er derfor umulig å si spesifikt når dataene blir slettet.

Samtykke

Ditt samtykke til å motta nyhetsbrev er frivillig, og du kan trekke slikt samtykke når som helst ved å kontakte oss. For mer informasjon kan du kontakte oss ved bruk av kontaktopplysningene ovenfor.

Utlevering av informasjon

Vi bruker ulike tredjepartsleverandører av datalagrings- og databehandlingstjenester, inkludert leverandører av IT-løsninger. Disse leverandørene behandler bare data på våre vegne, og må ikke bruke dataene til egne formål. I aktuelle tilfeller utleveres data til banker, inkassobyråer, inkludert kredittvurderingsbyråer og transport- og fraktselskaper.

Utleveringen av personopplysninger til tredjeparter for andre formål krever ditt samtykke.

Vi bruker bare databehandlere i EU eller land med tilfredsstillende personvern.

Data om din bruk av nettstedet utleveres til tredjeparter hvis vi har slik informasjon. Du kan se en liste med relevante parter nedenfor under «Bruk av informasjonskapsler». Dataene brukes til å gi målrettede annonser.

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler Vi bruker informasjonskapsler for at nettstedet skal fungere riktig. Informasjonskapsler brukes primært til å måle trafikk på nettstedet ved bruk av Google Analytics, men også til å analysere bruken av nettstedet og hjelpe oss med å regelmessig forbedre funksjonaliteten og innholdet. Hvis du ikke ønsker at vi samler inn informasjon, må du slette informasjonskapslene dine og slutte å bruke nettstedet. Nedenfor beskriver vi mer detaljert hvilke data vi samler inn, formålene med dem, og hvilke tredjeparter som har tilgang til dem.

Informasjonskapsler lagres på datamaskinen din, mobilen din osv. for å gjenkjenne enheten, huske innstillinger, lage statistikk og levere målrettede annonser. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelig kode, som virus.

Hvis du sletter eller blokkerer informasjonskapsler, blir annonsene mindre relevante og vises oftere. Det kan også hende at nettstedet ikke vil fungere som det skal, og at du ikke får tilgang til noe av innholdet.

Hva er en informasjonskapsel?
En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din for å registrere hva som skjer når du besøker nettstedet, og for å la nettstedet identifisere datamaskinen din. En informasjonskapsel inneholder bare tekst, er ikke et program, og inneholder ikke virus.

Hvordan brukes informasjonskapsler?
På nettstedet vårt brukes informasjonskapsler til følgende formål:

  1. Informasjonskapsler for statistikk og analyse
  2. Funksjonelle informasjonskapsler

Informasjonskapsler for statistikk og analyse
Vi bruker Google Analytics til å måle trafikk på nettstedet, men også til å analysere bruken av nettstedet vårt. Informasjonskapsler for analyse brukes generelt til å samle inn informasjon om hvordan du navigerer på nettstedet for å hjelpe oss med å optimalisere og forbedre innhold og funksjonalitet.

Funksjonelle informasjonskapsler
Funksjonelle informasjonskapsler brukes til å registrere informasjon om besøket ditt som er relevant for nettstedets funksjonalitet og bruk. Dette inkluderer påloggingsfunksjon og midlertidig lagring av data oppgitt i skjemaer og andre nettbestillingsprosesser. Tredjeparter kan aktivere funksjonelle informasjonskapsler, for eksempel youtube.com hvis videoer publiseres på nettstedet, eller hvis facebook.com eller addthis.com brukes til å dele artikler eller nyheter.

Hvordan slå av eller slette informasjonskapsler
Du kan når som helst slå av informasjonskapsler på datamaskinen din ved å endre innstillingene i nettleseren din. Hvordan du finner innstillingene avhenger av hvilken nettleser du bruker. Vær alltid oppmerksom på at hvis du slår av informasjonskapsler, er det mange funksjoner og tjenester du ikke kan bruke, siden de krever at nettstedet kan huske valgene dine.

Informasjonskapsler du har godtatt kan enkelt slettes senere. Hvis du bruker en datamaskin med en nyere versjon av en nettleser, kan du slette informasjonskapslene ved å bruke de følgende hurtigtastene:

CTRL + SHIFT + Delete. Hvis hurtigtastene ikke fungerer og/eller du bruker en MAC, må du starte ved å identifisere nettleseren din og deretter klikke på den relevante lenken:

Microsoft Internet Explorer
Google Chrome
Safari
Firefox

Husk: Hvis du bruker mer enn én nettleser, må du slette informasjonskapslene i hver nettleser.

Dine rettigheter

Du har alltid rett på tilgang til data vi behandler om deg, og retten din til å vite hvor dataene kommer fra og hvordan dataene dine brukes. Du har også retten til å vite hvor lenge vi planlegger å lagre personopplysningene dine og til hvem vi utleverer data når vi utleverer data i Danmark eller andre land.

På din forespørsel vil vi informere deg om dataene vi behandler om deg. Tilgang til informasjon kan likevel være begrenset for å ivareta personvernet til andre personer, forretningshemmeligheter og immaterielle eiendeler.

Du kan utøve rettighetene dine ved å kontakte oss. Du finner kontaktopplysningene våre ovenfor.

Hvis du mener at personopplysningene dine som vi behandler er feil, har du rett til å få disse opplysningene rettet. Du må kontakte oss for å informere oss om feil, og hvordan de skal rettes.

I noen tilfeller er vi forpliktet til å slette personopplysningene dine; for eksempel hvis du trekker ditt samtykke. Hvis du mener at dataene dine ikke lenger kreves til formålene vi samlet dem inn til, kan du be om å få dem slettet. Du kan også kontakte oss hvis du mener at personopplysningene dine behandles i strid med loven eller andre lovpålagte forpliktelser.

Du har også rett til å klage til Datatilsynet.

Hvis du ber oss om å rette eller slette personopplysningene dine, undersøker vi om betingelsene er oppfylt og endrer eller sletter opplysningene så raskt som mulig.

Du har retten til å reservere deg mot behandling av personopplysninger. Du kan også reservere deg mot utlevering av opplysningene dine til markedsføringsformål. Du kan bruke kontaktopplysningene ovenfor hvis du ønsker å reservere deg. Hvis reservasjonen din er tilstrekkelig begrunnet, avslutter vi behandlingen av personopplysningene dine.

Du har krav på dataportabilitet hvis du ønsker å overføre dataene dine til en annen datakontrollør eller databehandler.

Vi sletter personopplysninger som ikke lenger kreves til formålene de ble samlet inn for.

 

Dette nettstedet eies av Aalborg Portland A/S, Rørdalsvej 44, pb. 165, 9100 Aalborg.